Αποκριάτικη γιορτή στην αυλή του Σχολείου

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΕΡΩΝ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΕΡΩΝ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΑΙ 1ου ΝΗΠ/ΓΕΙΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώνοντας την τήρηση των εθίμων της Αποκριάς στη σχολική ζωή, οργανώνουμε γιορτή στην αυλή του Σχολείου με τη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων την Παρασκευή 8-3-2019 από 10.00-12.30.

Ο γνωστός “διασκεδαστής” της περιοχής μας Magello θα προσφέρει με τους συνεργάτες του ένα πρόγραμμα 2 ωρών με παιχνίδια, κλόουν, ταχυδακτυλουργίες, τραγούδια, χορούς, γαϊτανάκι. Η συνδρομή των μαθητών είναι 2 ευρώ.

Επειδή όμως γιορτή χωρίς λιχουδιές και αναψυκτικά δε γίνεται, ζητάμε από τους γονείς, σε συνεννόηση με τον Σύλλογο γονέων, να ετοιμάσει κάθε τάξη από ένα είδος εδέσματος προκειμένου ν απραγματοποιηθεί ένας μεγάλος μπουφές για όλες τις τάξεις στην είσοδο του σχολείου. Ο μπουφές θα οργανωθεί ως εξής:

Α Τάξη: Τυροπιτάκια (10 έως 15 τεμάχια το κάθε παιδί)

Β Τάξη: Λουκανοπιτάκια (10 έως 15 τεμάχια το κάθε παιδί)

Γ Τάξη: Τοστ μόνο με κασέρι άψητα (10 έως 15 τεμάχια το κάθε παιδί)

Δ Τάξη: Κρουασανάκια σοκολάτας ή μπισκότα ή κουλουράκια ή κομμάτια κέικ (10 έως 15 τεμάχια το κάθε παιδί, εδώ επιλέγετε εσείς ένα από τα προτεινόμενα γλυκά είδη)

Ε Τάξη: Πλαστικά πιάτα και πλαστικά ποτήρια (Τα μισά παιδιά της τάξης κατόπιν συνεννοήσεως με τον δάσκαλό τους θα φέρουν τόσα πιάτα ώστε να συμπληρώνεται ο αριθμός των 150 πιάτων και αντίστοιχα το ίδιο θα γίνει και για τα ποτήρια)

ΣΤ Τάξη: Πορτοκαλάδες χωρίς ανθρακικό (2 μεγάλα μπουκάλια το κάθε παιδί)

Όλα τα εδέσματα θα τα φέρουν οι γονείς σε συσκευασίες μιας χρήσεως καθώς και τα αναψυκτικά-πιάτα-ποτήρια την Παρασκευή 8/3 το πρωί στο σχολείο στην είσοδο όπου θα υπάρχει στημένος ο  μπουφές.

Ευχαριστούμε

Τα σχόλια είναι κλειστά.